Is de krijgsmacht in staat NL te verdedigen? -, Den Haag - EU monitor

EU monitor
Zaterdag 19 september 2020
kalender

Is de krijgsmacht in staat NL te verdedigen? -, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 16 januari 2018 19:30 - 22:00
plaats Den Haag
locatie Rootz Toon locatie
aanwezigen S. (Salima) Belhaj i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Is de krijgsmacht in staat NL te verdedigen? -

Datum: 16 januari 2018 | Tijd: 19:30 - 22:00 | Locatie: Rootz Den Haag Café Restaurant Grote Marktstraat 14, 2511 BJ The Hague, Netherlands

Onze krijgsmacht wordt steeds belangrijker, omdat we steeds meer met internationale conflicten te maken krijgen. Daarom spreken we op deze avond met Salima Belhaj D66 woordvoerder defensie over het belang van een goede krijgsmacht.

We zullen met name ingaan op de toekomstige visie van D66 over het belang van defensiesamenwerking op het internationale terrein. Daarbij zal ook de mogelijkheid van een Europees Leger besproken worden en hoe de huidige regeringscoalitie verder vorm wilt geven aan defensiesamenwerking op internationaal terrein in de komende regeringsperiode. Daarna is er de gelegenheid om standpunten uit te wisselen met aansluitend een borrel.

Het belooft een leuke en interessante avond te worden. Vanaf 20:15 zal Salima Belhaj komen spreken ende inloop zal rond 19:45 zijn. Iedereen is van harte welkom.


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 5000 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...