FVD Tweede Kamerdag, Amsterdam - EU monitor

EU monitor
Zondag 12 juli 2020
kalender

FVD Tweede Kamerdag, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 17 februari 2018
plaats Amsterdam
locatie Forum voor Democratie -FVD Toon locatie
organisatie Forum voor Democratie (FVD) i

Op zaterdag 17 februari organiseert FVD - exclusief voor leden - een Tweede Kamerdag in Den Haag! Het wordt een echte FVD-dag met speeches van Thierry, Theo en diverse andere FVD-ers. Ervaar zelf hoe het is om in het hart van onze democratie rond te lopen en bezoek de FVD-fractie. Uiteraard ook een goede gelegenheid om kennis te maken met andere FVD-ers. Toegang is gratis en exclusief voor FVD-leden. Er zijn maar 500 tickets dus wees er snel bij! https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fvd-ledendag-in-de-tweede-kamer-42628612327


1.

Forum voor Democratie (FVD)

Het Forum voor Democratie (FVD) werd op 25 september 2016 een politieke partij, na eerder, in februari 2015, te zijn opgericht als denktank. Kern van het programma is het invoeren van diverse vormen van directe democratie zoals referenda en gekozen bestuurders, en het versterken en/of terugwinnen van de nationale soevereiniteit. De partij keert zich tegen een gesloten bestuurscultuur.

Het FVD behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i twee zetels. Lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen 2017 was Thierry Baudet i.

2.

Meer over...