Brief regering; Opvolging aanjager Beter Aanbesteden - Evaluatie Aanbestedingswet 2012

Deze brief is onder nr. 7 toegevoegd aan dossier 34252 - Evaluatie Aanbestedingswet 2012.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Evaluatie Aanbestedingswet 2012; Brief regering; Opvolging aanjager Beter Aanbesteden
Document­datum 20-06-2018
Publicatie­datum 21-06-2018
Nummer KST342527
Kenmerk 34252, nr. 7
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 252 Evaluatie Aanbestedingswet 2012

Nr. 7 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN EN KLIMAAT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 20 juni 2018

Met deze brief licht ik uw Kamer in over het vertrek van de aanjager Beter Aanbesteden en zijn opvolging. De huidige aanjager, de heer Huizing, heeft mij laten weten dat hij op 14 juni jongstleden is benoemd als wethouder in de gemeente Oegstgeest. Hij zal daarom per 1 juli aanstaande stoppen als aanjager Beter Aanbesteden.

De heer Huizing heeft met de actieagenda Beter Aanbesteden (Kamerstuk 34 252, nr. 4) een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de aanbestedingspraktijk in Nederland. Zijn inzet bij de totstandkoming van de actieagenda en bij het uitdragen daarvan in de afgelopen periode wordt alom gewaardeerd, ook door mij. Daarom vind ik het jammer dat hij stopt. Uiteraard wens ik hem veel succes met deze mooie nieuwe stap.

Intussen blijven de uitvoering van de acties en de continuïteit van Beter Aanbesteden, ook op de langere termijn, voor mij onverminderd van belang. Daarom hoop ik op zo kort mogelijke termijn een opvolger aan te stellen. Ik zal uw Kamer daarover informeren.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, M.C.G. Keijzer


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.