Stieneke van der Graaf in Hoogerheide, Vliegveld Woensdrecht, op bezoek bij de Stafofficier Vliegtuigbergingen - EU monitor

EU monitor
Donderdag 1 oktober 2020
kalender

Stieneke van der Graaf in Hoogerheide, Vliegveld Woensdrecht, op bezoek bij de Stafofficier Vliegtuigbergingen

kaart nederlandHoogerheide
datum 9 november 2018 11:00
plaats Hoogerheide
locatie Vliegveld Woensdrecht, Kooiweg Toon locatie
aanwezigen S.J.F. (Stieneke) van der Graaf i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Stieneke van der Graaf is op vrijdag 9 november op werkbezoek naar de Stafofficier Vliegtuigbergingen. Tijd en locatie: 11:00 - 14:00 uur, Vliegveld Woensdrecht, Kooiweg, Hoogerheide.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds november 2015 Gert-Jan Segers i. Hij is tevens lijsttrekker bij de verkiezingen van 2021. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...