Bezoek Tweede Kamer en gesprek Malik Azmani, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 31 januari 2019
plaats Den Haag
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Bezoek Tweede Kamer en gesprek Malik Azmani

datum: 31 januari 2019 17:15

plek:

Bezoek Tweede Kamer en gesprek Malik Azmani!

Op donderdag 31 januari organiseren we met het VVD Young Professionals Netwerk een bezoek aan de Tweede Kamer, inclusief rondleiding en gesprek met VVD-Kamerlid en lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Malik Azmani. Schrijf je nu in!

Altijd al een keertje in de fractiekamer van een politieke partij willen rondlopen of in gesprek willen gaan met een Tweede Kamerlid? Op donderdag 31 januari is het zo ver: een bezoek aan de Tweede Kamer, inclusief gesprek met VVD-Kamerlid Malik Azmani, tevens VVD-lijsttrekker voor de Europese parlementsverkiezingen. Stel deze avond al je vragen over de Nederlandse, dan wel Europese politiek aan Malik.

We starten met een korte maar krachtige rondleiding door het Tweede Kamergebouw, en als er een interessant debat is schuiven we ook nog kort aan op de tribune. Vervolgens zullen we in gesprek gaan met Malik. Aansluitend borrelen we op het Plein en gaan we (met de geïnteresseerden) daar ook een hapje eten.

Het programma:

17.15 - 17.30 Verzamelen bij de ingang en door de veiligheidsscan

17.30 - 18.30 Rondleiding Tweede Kamer gebouw

18.30 - 19.15 Gesprek met VVD-Kamerlid en Europees lijstrekker Malik Azmani

19.15 - 20:45 Borrel en diner op het Plein

Aanmelden:

Je kan je aanmelden via MijnVVD of via een mail aan secretaris@youngprofessional.vvd.nl. We gaan ervan uit dat je mee-eet, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Indien je niet bij het eten kan zijn, stuur dan een mailtje naar secretaris@youngprofessional.vvd.nl. Eten is op eigen kosten en dient ook direct betaald te worden.

Overige praktische informatie:

  • ID/paspoort meenemen is verplicht! Anders kom je het Tweede Kamer gebouw niet in.
  • Je mag geen spullen (jassen en tassen bv) meenemen de Tweede Kamer in, maar er zijn kluisjes bij de entree.
  • Op tijd komen is belangrijk, dit ivm de hele beveiliging. Als je later komt kunnen we niet garanderen dat je nog aan kan sluiten.

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...