Drs. A.J.A. (Toine) Beukering

foto Drs. A.J.A. (Toine) Beukering
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: Eerste Kamer der Staten Generaal
Met dank overgenomen van Parlement.com.

Toine Beukering (1958) was van 11 juni 2019 tot 13 juni 2023 lid van de Eerste Kamer. Tot 30 november 2020 maakte hij deel uit van de FVD-fractie, daarna van de Fractie-Van Pareren i (vanaf 15 februari 2021 Fractie-Nanninga i). De heer Beukering was officier actief bij de Landmacht, met als laatste rang brigade-generaal. Functies die hij bekleedde, waren onder meer die van commandant divisie facilitair en logistiek bij het Commando DienstenCentra en assistant chief of staff International Military Cooperation. Sinds maart 2019 is de heer Beukering lid van Provinciale Staten van Zuid-Holland. Als Eerste Kamerlid hield hij zich bezig met buitenlandse zaken en defensie.

FVD, Fractie-Van Pareren (ex-FVD), Fractie-Nanninga (ex-FVD)
in de periode 2019-2023: lid Eerste Kamer

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.