Stieneke van der Graaf bezoekt het OM in het kader van mensenhandel en prostitutie - EU monitor

EU monitor
Zaterdag 22 februari 2020
kalender
Kalender
datum 11 oktober 2019 10:30
locatie 10.30 Midden Nederland. Stieneke van der Graaf bezoekt het OM in het kader van mensenhandel en prostitutie Toon locatie
aanwezigen S.J.F. (Stieneke) van der Graaf†i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU)†i

Stieneke van der Graaf bezoekt op vrijdag 11 oktober het OM samen met de andere coalitie woordvoerders op Justitie en Veiligheid. Dit gebeurt in het kader van mensenhandel en prostitutie. Tijd en locatie: 10.30 - 13.30 uur, Midden Nederland.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers†i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond†i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie†i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer†i. Ook in de Eerste Kamer†i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...