Werkbezoek in Moerdijk: De economische impact van de stikstofproblematiek met thematisch netwerk EZI - EU monitor

EU monitor
Donderdag 2 juli 2020
kalender

Werkbezoek in Moerdijk: De economische impact van de stikstofproblematiek met thematisch netwerk EZI

Moerdijk

Werkbezoek in Moerdijk: De economische impact van de stikstofproblematiek met thematisch netwerk EZI

datum: 1 november 2019 09:45

plek:

Thematisch Netwerk Economische Zaken en Innovatie nodigt u van harte uit deel te nemen aan het werkbezoek in Moerdijk gericht op De economische impact van de stikstofproblematiek.

Nagenoeg alle 10 Statenleden van VVD Brabant zullen aanwezig zijn, alsmede de Gedeputeerde Christophe van der Maat en maar liefst 4 Tweede Kamerleden, te weten: Mark Harbers (Stikstof), Thierry Aartsen (MKB), Daniel Koerhuis (Wonen) en Bas van ‘t Wout (vice-fractievoorzitter).

Het geeft de complexiteit en impact van het stikstofdossier weer.

We bezoeken projecten die gevolgen ondervinden van de stikstofproblematiek en hebben tevens ruim de tijd om met elkaar in discussie te gaan.

Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen, visies, dilemma’s, problemen of oplossingen van alle aanwezigen en hopen daarom van harte dat je je aanmeldt bij dit werkbezoek.

Wanneer: vrijdag 1 november van 9:45 - 13:00 uur

Locatie: Moerdijk

Voor de exacte locatie en het programma ga naar onze website

Bij “activiteiten” vind je de laatste updates van al onze bijeenkomsten.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Zoals alle bijeenkomsten van EZI is ook deze bijeenkomst open voor niet-VVD-leden. Mocht je dus iemand kennen voor wie deze ochtend interessant kan zijn, geef hem/haar de uitnodiging door en laat hem/haar zich ook aanmelden. Dit kan met een registratie op mijnvvd.nl - je wordt hiermee geen lid van de VVD.

Tot snel!

PS: Mocht je meer interesse hebben in de technische details omtrent stikstof, dan past het collega Netwerk LNV goed bij jou.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...