Webinar III: Wie betaalt de rekening?

Met dank overgenomen van P.J.G. (Paul) Tang i, gepubliceerd op vrijdag 17 april 2020, 2:07.

Deze weken staan, naast het immense gevecht voor mensenlevens, ook in het teken van inperking van economische schade. Maar hoe gaan we om met de situatie in het najaar? Hoe staat Nederland er nu financieel voor, en hoe groot zijn de keuzes die gemaakt moeten worden, wanneer het kabinet gaat onderhandelen over de miljoenennota van Prinsjesdag? Daarnaast werken Europese regeringsleiders aan een economisch herstelplan, om na de crisis de smeulende resten van veel economische sectoren opnieuw op te bouwen. Wie betaalt deze rekening? Wat vragen we van landen, bedrijven en mensen? En durven we het aan om gezamenlijk garant te staan voor de moeilijke besluiten die in Nederland, en in Europa, gemaakt moeten worden?

Tijdens dit derde webinar, donderdag 23 april om 17.00 uur, gaat Paul Tang met Bas Jacobs (hoogleraar economie en overheidsfinancien aan de Erasmus Universiteit) op zoek naar antwoorden. Samen beantwoorden ze alle vragen van deelnemers over de economische keuzes die gemaakt moeten worden.

Meld je hier aan

Vragen vooraf stellen kan in het aanmeldformulier, via mail (paul.tang@ep.europa.eu), via Facebook of via Telegram (teamtang).

17 april 2020

Dit bericht delen

TweetShare on Twitter Share on WhatsAppShare on WhatsApp Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn

Post navigation

PreviousPrevious post:Webinar II: Solidariteit of ieder voor zich?

Gerelateerde berichten

Webinar II: Solidariteit of ieder voor zich?

14 april 2020

Webinar: Solidariteit of ieder voor zich?

7 april 2020

De digitale tegenrevolutie kan vandaag beginnen

19 februari 2020

Hack je even?

28 januari 2020

Geef een reactie Reactie annuleren

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reactie

Naam * Email * Website

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Post comment

Zoeken

Search:

Tweets by Paul Tang