M.A.J. (Mark) Snoeren MA

foto M.A.J. (Mark) Snoeren MA
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: VVD
Met dank overgenomen van Parlement.com.

Ondernemer uit Nieuwegein, die een half jaar Tweede Kamerlid voor de VVD was. Was fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Nieuwegein en in die plaats eigenaar/directeur van een Skipiste. Eerder werkte hij op het gebied van veiligheid bij onder meer de Nederlandse Spoorwegen en bij TenneT en was hij beroepsmilitair. Hij is als reserve-officier van de Koninklijke Marechaussee officier in de Veiligheidsregio Haaglanden. De heer Snoeren hield zich als Kamerlid onder meer bezig met interbestuurlijke verhoudingen, financiën decentrale overheden, herindelingen, openbaarheid van bestuur, politieke ambtsdragers en veteranenbeleid.

VVD
in de periode 2020-2021: lid Tweede Kamer

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.