35867 NL - parlementaire enquête/onderzoek/ondervraging
Parlementaire enquête fraudebeleid en dienstverlening

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Parlementaire enquête fraudebeleid en dienstverlening

2.

Documenten

(9 stuks)

2 23 juni 2021, brief, nr. 1    
Brief van het Presidium - Instelling van een tijdelijke commissie fraudebeleid en dienstverlening
 
2 24 juni 2021, brief, nr. 1     KST358671
Brief van het Presidium over instelling van een tijdelijke commissie fraudebeleid en dienstverlening - Instelling van een tijdelijke commissie fraudebeleid en dienstverlening
 
2 27 januari 2022, brief, nr. 2     KST358672
Brief van het Presidium over een onderzoeksvoorstel voor een parlementaire enquête naar Fraudebeleid en Dienstverlening
 
2 5 december 2022, brief, nr. 3     KST358673
Brief van het Presidium over de voortgang van de uitvoering van de parlementaire enquête naar fraudebeleid en dienstverlening en de aangepaste planning en begroting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.