Verzoek om de minister van VWS onderstaande vragen te beantwoorden met betrekking tot de brief van 4 november 2022 (zie ook agendapunt 28) over administratie voor de eerstelijn volgens WTZA

Inhoudsopgave

  1. Kerngegevens
  2. Tekst
  3. EU Monitor

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om de minister van VWS onderstaande vragen te beantwoorden met betrekking tot de brief van 4 november 2022 (zie ook agendapunt 28) over administratie voor de eerstelijn volgens WTZA
Document­datum 29-11-2022
Publicatie­datum 29-11-2022
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Van: Berg, J. van den

Verzonden: dinsdag 29 november 2022

Onderwerp: Verzoek RvW PV VWS

Beste griffier,

Mede namens mevrouw Tielen (VVD) zou ik het volgende verzoek willen doen voor RvW PV VWS:

Zou de minister de volgende vragen aan de commissie willen beantwoorden met betrekking tot de brief van 4 nov. 2022 over administratie voor de eerstelijn volgens WTZA waarover CDA en VVD eerder moties hebben ingediend c.q. vragen hebben gesteld:

  • De minister heeft de opleverdatum verschoven maar inhoudelijk is men er nog niet uit. Het is nu 25 november en niemand weet nog welke data over dit jaar aangeleverd moeten worden.

    Is de minister daarom bereid de ingangsdatum te verschuiven naar 1 januari 2024?

  • Wanneer is er weer overleg over het alternatieve voorstel jaarverantwoordingsplicht van de Eerstelijnscoalitie en waarom staat er geen invoeringstoets op stapel voor de jaarverantwoordingsplicht?

Hartelijke groet, Joba

Drs. J.A.M.J. van den Berg

Lid TK voor het CDA


 
 
 
 

3.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.