Verzoek om (de nota naar aanleiding van het verslag van) de Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met de bestrijding van een epidemie van infectieziekten behorend tot groep A1, of een directe dreiging daarvan aanmelden voor plenaire behandeling vóór het kerstreces

Inhoudsopgave

  1. Kerngegevens
  2. Tekst
  3. EU Monitor

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om (de nota naar aanleiding van het verslag van) de Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met de bestrijding van een epidemie van infectieziekten behorend tot groep A1, of een directe dreiging daarvan aanmelden voor plenaire behandeling vóór het kerstreces
Document­datum 29-11-2022
Publicatie­datum 29-11-2022
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

-----Oorspronkelijk bericht-----

Van: Vroom, Nina Sophie

Verzonden: dinsdag 29 november 2022

Aan: Commissie VWS

Onderwerp: Regeling van werkzaamheden 30 november

Geachte heer, mevrouw,

Namens mevrouw Paulusma: graag bij de regeling van werkzaamheden van de procedurevergadering van morgen de nota van wijziging inzake WPG aanmelden voor plenaire behandeling vóór het kerstreces.

Ook bij deze nog een bevestiging voor aanmelden regeling van werkzaamheden inzake voortgang motie Hijink/Paulusma inzake post covid.

Met vriendelijke groet,

Nina Sophie


 
 
 
 

3.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.