Ondersteuningsverklaringen voor GOUD Zuid-Holland

Met dank overgenomen van Tweede Kamerfractie Den Haan i, gepubliceerd op woensdag 18 januari 2023.

Om mee te doen met de verkiezingen in maart moeten nieuwe partijen in Zuid-Holland 120 ondersteuningsverklaringen verzamelen. Wij kunnen hier alle hulp bij gebruiken!

Helpt u ons met de ondersteuningsverklaringen? Het tekenen van een ondersteuningsverklaring gebeurt op het gemeentehuis, maar u kunt de documenten thuis uitprinten. De formulieren staan onderaan op deze pagina. Daarna volgt u het stappenplan zoals hieronder beschreven. Met uw hulp zijn voor GOUD Zuid-Holland de verkiezingen weer een stapje dichterbij!

Het inleveren van een ondersteuningsverklaring betekent niet dat u ook op ons moet stemmen; dat bepaalt u uiteindelijk helemaal zelf op 15 maart in het stemhokje. Mocht u nog twijfelen over uw keuze, dan willen wij u met plezier overtuigen om voor GOUD te gaan.

U dient ingezetene te zijn van de provincie Zuid-Holland. Mocht u willen helpen maar geen printer hebben, laat het aan ons weten, dan kunnen wij kijken of we de juiste formulieren bij u kunnen krijgen.

Stappenplan

  • 1. 
    Print het formulier voor Provinciale Staten (en eventueel voor het waterschap waarin u woont).
  • 2. 
    Vul de naam en datum in.

LET OP: Nog geen handtekening zetten op het formulier. Dit mag pas in het gemeentehuis als de ambtenaar meekijkt.

  • 3. 
    Ga naar het gemeentehuis, vergeet uw identiteitsbewijs niet.
  • 4. 
    Teken in bijzijn van de ambtenaar het formulier voor Provinciale Staten en (eventueel) voor het waterschap waarin u woont
  • 5. 
    Lever het formulier in bij de lijstrekker of een vertegenwoordiger van GOUD Zuid-Holland (klik hier voor contact met de fractie).

Formulieren

Dank u wel voor uw hulp!