30607 NL - ongeclassificeerd
Woningmarkt

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Woningmarkt

2.

Documenten

(8 stuks)

2 16 juni 2006, brief, nr. 1     KST98802
een visie op de woningmarkt' - Woningmarkt; Brief minister ter aanbieding van het rapport 'Ruimte Geven, Bescherming Bieden
publicatie: 27 juni 2006
 
2 8 februari 2007, brief, nr. 2     KST105074
Brief minister ter aanbieding literatuurstudie 'Verhuismobiliteit: een literatuurstudie naar belemmeringen tot verhuizen'
publicatie: 13 februari 2007
 
2 22 februari 2007, brief, nr. 3     KST105570
de resultaten van het Woononderzoek Nederland 2006 - Woningmarkt; Brief minister ter aanbieding van Wonen op een rijtje
publicatie: 1 maart 2007
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.