SEC(2011)193 - Vooruitgang op het gebied van de gelijkheid van vrouwen en mannen - Jaarverslag 2010 - EU monitor

EU monitor
Zaterdag 29 februari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Kerngegevens

officiŽle titel

WERKDOCUMENT VAN DE DIENSTEN VAN DE COMMISSIE VOORUITGANG OP HET GEBIED VAN DE GELIJKHEID VAN VROUWEN EN MANNEN JAARVERSLAG 2010

officiŽle Engelstalige titel

COMMISSION STAFF WORKING PAPER
 
Besluitvormingsprocedure Initiatiefverslag (INI)
COM-nummer†i SEC(2011)193
Procedurenummer†i 2011/2244(INI)

2.

Key dates

Document 11-02-2011
Online publicatie 11-02-2011
 

3.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met de stand van zaken van het dossier, de samenvatting van de European Parliament Legislative Observatory, de juridische context, de betrokken Europese organisaties (denk aan directoraten-generaal van de Europese Commissie, EP-commissies en Raadsformaties) en personen (denk aan eurocommissarissen en EuroparlementariŽrs) en tot slot documenten van het Europees Parlement, de Raad van Ministers en de Europese Commissie.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de EU Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend voorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.

Als u meer wilt weten over de EU Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@eumonitor.eu.