Deel uw verhaal op My House of European History - EU monitor

EU monitor
Dinsdag 26 mei 2020
kalender

Deel uw verhaal op My House of European History

Met dank overgenomen van Europees Parlement (EP) i, gepubliceerd op vrijdag 21 juli 2017.

Deel uw verhaal

Wat betekent het om ​​Europeaan te zijn? Het gaat niet enkel om grote leiders: iedereen maakt deel uit van de geschiedenis en speelt een rol in het behoud van ons erfgoed en onze identiteit.

Dus grasduin door uw foto’s, video's of zelfs geluidsbestanden op zoek naar digitale content die geschikt is om te delen. Upload het naar My House of European History, het platform dat een virtuele bibliotheek van getuigenissen en verhalen van mensen uit heel Europa moet worden.

Het platform is er om iedereen te helpen verhalen en herinneringen over wat Europa voor hen betekent, te delen. Dit kan gaan over wat het voor u betekent om Europeaan te zijn, of zelfs te vertellen over de grote historische gebeurtenissen die ons leven in Europa hebben gevormd, vanuit een persoonlijke invalshoek of dat van een geliefde.

De bijdragen zullen beschikbaar zijn voor het publiek na het uploaden, waardoor een gedeelde geschiedenis wordt gecreëerd. Dus deel foto's, audio-bestanden, video's, documenten enzovoort in uw eigen taal. Wij kunnen het ook op verzoek in het Engels vertalen.

Op het platform zult u ook de verhalen van anderen kunnen bekijken en - in samenwerking met My House of European History en ARTE - video's van toespraken van sprekers zoals Martin Luther King, Winston Churchill en Dolores Ibárruri kunnen bekijken.

Voeg uw verhalen toe in uw eigen taal, bekijk de bijdragen van anderen en doe een duik in de grote toespraken.

Kleine en grote verhalen, u kunt ze vinden op my-european-history.ep.eu.

Meer informatie

Productinformatie

REF.: 20170710STO79394

Gecreëerd: 21-07-2017 - 09:00