Bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

Met dank overgenomen van 50PLUS i, gepubliceerd op maandag 23 december 2019.

Nederland is met kerstvakantie en de Eerste en Tweede Kamer zijn met kerstreces. Ook onze fracties en partijkantoor zijn daardoor beperkter bereikbaar.

De Eerste en Tweede Kamer zijn met kerstreces tot en met 13 januari 2020. De eerste vergaderdag van ons parlement is op dinsdag 14 januari.

Tijdens het reces is de Tweede Kamer niet telefonisch bereikbaar. De Tweede Kamerfractie van 50PLUS is weer telefonisch te bereiken vanaf 14 januari, 9.00 uur. U kunt wel mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partijkantoor

Het partijkantoor van 50PLUS is gesloten van woensdag 25 december tot en met woensdag 1 januari 2020. Op donderdag 2 januari zijn de medewerkers vanaf 9.00 uur weer beschikbaar.

Voor zeer dringende gevallen kunt u contact opnemen met de manager van het partijkantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle Tweede Kamerleden, Eerste Kamerleden, ons lid in het Europarlement, Provinciale Statenleden, wethouders, gemeenteraadsleden, waterschapleden, burgerleden, bestuursleden, vrijwilligers en medewerkers van 50PLUS wensen u

Fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2020!