Brief regering; Vereffeningsverslag voormalig Productschap voor Vee en Vlees en het voormalig Productschap Zuivel - Wijziging van de Wet op de bedrijfsorganisatie en andere wetten in verband met de opheffing van de bedrijfslichamen (Wet opheffing bedrijfslichamen)

Deze brief is onder nr. 30 toegevoegd aan wetsvoorstel 33910 - Wet opheffing bedrijfslichamen i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de Wet op de bedrijfsorganisatie en andere wetten in verband met de opheffing van de bedrijfslichamen (Wet opheffing bedrijfslichamen); Brief regering; Vereffeningsverslag voormalig Productschap voor Vee en Vlees en het voormalig Productschap Zuivel
Document­datum 06-09-2021
Publicatie­datum 08-09-2021
Nummer KST3391030
Kenmerk 33910, nr. 30
Commissie(s) Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2020-

2021

33 910

Wijziging van de Wet op de bedrijfsorganisatie en andere wetten in verband met de opheffing van de bedrijfslichamen (Wet opheffing bedrijfslichamen)

Nr. 30

BRIEF VAN DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Den Haag, 6 september 2021

Overeenkomstig artikel XLVI van de Wet opheffing bedrijfslichamen zend ik uw Kamer bijgaand de rekening en verantwoording van de vereffeningen van het voormalig Productschap voor Vee en Vlees en het voormalig Productschap Zuivel1.

Een ontwerp van deze rekening en verantwoording heeft eerder dit jaar ter inzage gelegen. Daarop zijn geen bedenkingen ingekomen, zodat thans tot vaststelling kon worden overgegaan.

Er resteert een batig saldo. Overeenkomstig de Wet opheffing bedrijfslichamen zal ik een bestemming daaraan geven die ten goede komt aan de sectoren die door het voormalig Productschap voor Vee en Vlees en het voormalig Productschap Zuivel werden bestreken. Als toegezegd door de toenmalige Minister van Economische Zaken bij de parlementaire behandeling van de wet, zal ik bij de bepaling van de wijze van besteding de desbetreffende sectoren betrekken. De komende maanden zal dit zijn beslag krijgen.

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

C.J. Schouten

1 Raadpleegbaar via www.tweedekamer.nl

kst-33910-30 ISSN 0921 - 7371 's-Gravenhage 2021

Tweede Kamer, vergaderjaar 2020-2021, 33 910, nr. 30


3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.