Besluitpunt "Nota van wijziging geamendeerd voorstel van wet inzake Wijziging van de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden"

commissie Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IW)
vergadering 2024-03-25
volgnummer 5A
 

Zaak:

 

Zaak:

Brief regering - staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, V.L.W.A. / Heijnen - 16 januari 2024 / Geamendeerd voorstel van wet inzake Wijziging van de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden (grondslag voor maatregelen inzake het (particulier) gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - 35756-23

Voorstel:

De staatssecretaris verzoeken om een reactie op het gegeven dat de nota van wijziging niet kan worden verwerkt in het wetsvoorstel.

Noot:

De staatssecretaris heeft op 24 januari jl. een nota van wijziging ingediend op dit wetsvoorstel. Deze kan niet worden verwerkt in het wetsvoorstel. Op 5 juli 2022 heeft de Tweede Kamer reeds over de amendementen gestemd.

Daarmee is de stemming over het wetsvoorstel aangevangen en kan, onder verwijzing naar nr. 60 van het Draaiboek voor de Regelgeving

, thans geen nota van wijziging meer worden ingediend. Zie verder onderstaande notitie van Bureau Wetgeving (2024Z04955).

Volgcommissie(s):

LNV