Eindelijk weten waar het in Brussel echt over gaat? Praktische training Lobbyen in de EU, Amsterdam - EU monitor

EU monitor
Zaterdag 7 december 2019
kalender
Kalender
datum 7 juni 2014 10:30 - 17:00
plaats Amsterdam
locatie Universiteitsbibliotheek Toon locatie
zaal Potgieterzaal
organisatie PracticalPoliticsEU

Met de Europese verkiezingen, een nieuwe Europese Commissieái en de start van nieuwe zevenjarenprogramma's is kennis over de Europese Unieái van essentieel belang geworden voor bijna alle sectoren en professionals. Daarom biedt Practical Politics EU op zaterdag 7 juni 2014 opnieuw de praktijkgerichte, interactieve training EU lobbyen aan, die we de afgelopen jaren met veel plezier en positief commentaar van de deelnemers organiseerden.

In de training krijg je praktisch inzicht in het verschijnsel lobbyen, wat vervolgens wordt toegespitst op de Europese Unie. Daarnaast werk je met de andere deelnemers aan oefeningen die direct toe te passen zijn in de dagelijkse praktijk.

De training vindt plaats in de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek aan het Spui. De kosten voor deze training, inclusief documentatie, lunch, andere versnaperingen en BTW (!) bedragen slechts Ç 135,-.

Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. Aanmelding kan via: http://practicalpoliticseu.com/praktische-training-lobbyen-in-brussel-zaterdag-7-juni-2014/


1.

Meer over...

2.

Meer informatie