Sprekerslijst - Voorstel van wet van de leden Van den Bosch en Van der Molen tot wijziging van de Gemeentewet, de Provinciewet en de Wet openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba in verband met het laten vervallen van het verplicht voorzitterschap door raadsleden, statenleden en eilandsraadsleden van raads-, staten- en eilandsraadscommissies

Deze sprekerslijst is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35397 - Initiatiefvoorstel Laten vervallen van het verplicht voorzitterschap door raads- en statenleden van raads- en statencommissies i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Sprekerslijst
Document­datum 22-10-2020
Publicatie­datum 22-10-2020
Kenmerk 35397, nr. ?
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

SPREKERSLIJST Donderdag 29 oktober 2020

 

Voorstel van wet van de leden Van den Bosch en Van der Molen tot wijziging van de Gemeentewet, de Provinciewet en de Wet openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba in verband met het laten vervallen van het verplicht voorzitterschap door raadsleden, statenleden en eilandsraadsleden van raads-, staten- en eilandsraadscommissies (35397)

       
 

Naam:

Fractie:

Spreektijd:

1.

GroenLinks

5 min

2.

A.A.G.M. van Raak

SP

5 min

3.

M.A.J. Snoeren

VVD

 
       

VVD = Volkspartij voor Vrijheid en Democratie PVV = Partij voor de Vrijheid CDA = Christen-Democratisch Appèl D66 = Democraten 66

GroenLinks

SP = Socialistische Partij PvdA = Partij van de Arbeid

ChristenUnie

PvdD = Partij voor de Dieren

SGP = Staatkundig Gereformeerde Partij

DENK

50PLUS

FvD = Forum voor Democratie

Krol

Van Kooten-Arissen Van Haga


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.