Eddy loopt halve marathon voor goed doel

Met dank overgenomen van Y.J. (Eddy) van Hijum i, gepubliceerd op dinsdag 8 mei 2012, 12:53.

Op 9 juni 2012 doe ik mee aan de halve marathon van Zwolle. Net als vorig jaar loop ik samen met het team van Time for Heroes. De stichting Time for Heroes is opgericht door de 12-jarige Maik en zijn familie en vrienden, met als doel om sportievelingen te mobiliseren om geld in te zamelen voor de bestrijding van de spierziekte van Duchenne. Op de website http://www.timeforheroes.nl is meer informatie te vinden over Maik en zijn stichting. Ook dit jaar is de halve marathon van Zwolle een hoofdevenement voor Time for Heroes. Vele tientallen lopers hebben zich al aangemeld. Wij willen samen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar rennen voor broodnodig onderzoek naar een genezing of behandeling van Duchenne spierdystrofie. Ik ben dus op zoek naar sponsors!

Graag roep ik u/jou dan ook langs deze weg op om mijn deelname aan de halve marathon te sponsoren. Dit kan eenvoudig door mij een e-mail te sturen, met daarin je naam, adresgegevens en het bedrag dat je wilt bijdragen (mail: e.vhijum@tweedekamer.nl). Maar reageren via Twitter, Hyves, Facebook of LinkedIn mag natuurlijk ook. Je mag kiezen voor een vast bedrag, maar kunt de toezegging ook koppelen aan de prestatie. Bijvoorbeeld: een bonus voor het verbeteren van mijn persoonlijk record, waarop ik een serieuze aanval zal doen: 1 uur, 45 minuten en 30 seconden.

De sponsorbijdrage kan worden overgemaakt op rekening ING 43.82.912 t.n.v. Stichting Time for Heroes, onder vermelding van ‘sponsor Eddy’. Bedrijven die willen sponsoren kunnen van de organisatie een factuur ontvangen. Kijk voor meer informatie over de besteding van de bijeen gebrachte middelen op http://www.duchenne.nl

Onder de mensen die € 25 of meer bijdragen verloot ik een persoonlijke rondleiding door de Tweede Kamer. De datum zal in overleg worden vastgesteld.

Dus aarzel niet en doe mee!